Klub e-Građanin

U suradnji s udrugama HIZ (Hrvatski informatički zbor) i HULK (Hrvatska udruga Linux korisnika) provedene su radionice Kluba e-Građanin (e-Citizen). Radionice su podijeljene u tri bloka u informatičkoj učionici koju je ustupila EdukaCentar.

Više o samom programu možete vidjeti u letku na ovom linku. Također, izradili smo materijale (priručnike, kvizove, video prezentacije, vježbe za ponavljanje) za potrebe održavanja radionica i objavili na linku www.itdesk.info/hr/e-gradjanin/.

___________

  EdukaCentar, ustanova za obrazovanje, Petra Preradovića 39, Zagreb.

  • suvremena edukacijska ustanova koja djeluje od 2006. godine na području grada Splita, a prisutni su i u gradu Zagrebu. Vrlo brzo su prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata kao i značajnog dijela građanstva. U okviru EdukaCentra djeluje škola stranih jezika, informatička škola, specijalizirani seminari za potporu osobnog razvoja i programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu.

Hrvatski informatički zbor - HIZHIZ – Hrvatski informatički zbor

  • krovna neovisna strukovna asocijacija institucija i pojedinaca zainteresiranih za razvitak, promidžbu i unapređenje primjene informacijskih i srodnih tehnologija).

  HULK – Hrvatska udruga Linux korisnika

  • neprofitna udruga građana koja promiče razvoj i uporabu GNU/Linux sustava, te ostale slobodne programske podrške.